Individuele begeleiding

Aan de school zijn verschillende healers, coaches verbonden. 
Deze zijn beschikbaar voor een sessie op afspraak. 
Met een aantal kun je hier kennis maken.

Wat is het?

Een prive sessie is een 1 op 1 bijeenkomst die volledig om jou draait. Het doel is om het thema, probleem of vraagstuk waar je mee zit te transformeren op energetisch niveau. Onder begeleiding en volgens de stappen van het transformatiemodel proberen we de kwestie om te zetten in kracht, wat je inzicht en heling brengt, zodat je meer in verbinding kan komen met jezelf en wat er speelt. Dit zorgt ervoor dat je weer heel en in balans bent, en kunt stralen op je pad.

Hoe werkt het?

We zitten tegenover elkaar en je kijkt samen wat het precieze doel is van je komst. Er wordt geluisterd naar je verhaal en misschien worden er vragen gesteld. Zodra dit helder is kunnen we beginnen.  De spirit helpers en windrichtingen worden aangeroepen ter begeleiding en ondersteuning. Daarna volgen we de energie en doen we wat nodig is op dat moment.  De sjamanistische technieken die gebruikt worden zijn veelal een combinatie van diverse methodes. Hierbij kun je denken aan trancereizen, soul retrieval, extracties zoals koorden weghalen, gedachtenpatronen verwijderen en blokkades opheffen. 
De hulpmiddelen die hiervoor gebruikt worden zijn o.a. de drum, ratel, kristallen, stem, zang, ademoefeningen of aanraking (hier wordt altijd toestemming voor gevraagd!) of een combinatie van bovenstaande. Welke techniek gebruikt wordt hangt van de sessie af, waardoor iedere sessie anders en oorspronkelijk is. Nadat we klaar zijn is er ruimte om bij te komen en de sessie voor jezelf te integreren..                             

Voor wie?

Iedereen is welkom.

Praktisch

Een sessie duurt ongeveer 2 uur.
Tijden en prijs afhankelijk van de betreffende healer.
Draag makkelijk zittende kleding.
Neem eventueel een dekentje mee.
Graag een afspraak maken via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..         
                    

Sabrina Silver Star

Mijn naam is Sabrina Hoek, Silver Star.Ik nodig je van harte uit voor een vreugdevol leven.Wat ik daarvoor met je wil delen is ruimte, rust, eenvoud en...

Lees meer: Sabrina Silver Star

Mark Hoek - Eagle Eye

Van jongs af ben ik bezig geweest met de bedoeling en betekenis van het bestaan. Vanuit die zoektocht ben ik met diverse spirituele richtingen in aanraking...

Lees meer: Mark Hoek - Eagle Eye