Introductie cursus sjamanisme

Wat is het? 

In deze cursus maak je kennis met de interessante en bijzondere wereld van het sjamanisme. Je komt in aanraking met een aantal sjamanistische principes en hoe daar mee te werken. De eerste stap daarin is het wakker maken van je energetisch bewustzijn, hoe je dat kunt gebruiken en toepassen. Het wakker maken gebeurt door een aantal initiaties waardoor je makkelijker kunt aarden en kunt verbinden met spirit. Deze kun je vervolgens zelf blijven oefenen en verder verdiepen. 

Wat we doen is oa: gronden, smudgen (energetische reinigen), krachtdier (empowerment), kristal reis, prayers (trilling verhogen) en trancereizen (informatie en healing).

Hoe werkt het?

Met een vaste groep mede cursisten kom je drie keer een zaterdag bij elkaar. Iedere dag heeft een thema waarmee gewerkt wordt, maar er wordt ook op de dag zelf afgestemd wat past bij de groep. We zitten / werken voornamelijk in een ceremoniële cirkel. Er zijn matjes, dekens, kussens en stoelen aanwezig om het je aangenaam te maken. Er wordt gewerkt met o.a. drum, ratel, kristallen, kracht objecten, muziek en klank. De dagen zijn intensief, humorvol en ook confronterend.

Tijdens de introductie cursus ligt de nadruk op het ervaren waar in de jaartraining meer ruimte is om dieper in te gaan op de theorie en achtergronden. 

Voor wie is deze cursus?

Voor iedereen die zich meer met zichzelf wil verbinden en ontwikkelen, en zich aangetrokken voelt tot het sjamanisme.

Praktisch 
  • Tijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur
    Kosten  â‚¬ 350,- de cursus is inclusief lunch
    Draag makkelijk zittende kleding
    Voor meer informatie/aanmeldingen mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.