Jaartraining sjamanisme
3e jaar

Een reis naar persoonlijke ontwikkeling & energetische bewustwording

Het 3e jaar staat in het teken van de verdieping.Dieper in de wereld van het sjamanisme door dieper in ceremonie te gaan en meer te leren over de achtergrond.

In het tweede jaar waren de healing technieken vnl gericht op persoonlijke groei en het verruimen van je perceptie. In dit jaar gaat het om het steviger te worden als mens,  als healer en om steviger je eigen pad te gaan. Door energetisch krachtoefeningen, je eigen verticale lijn te verstevigen. Door te oefenen van healingen, je reading skills, met je helpers te oefenen, nieuwe technieken te leren, extra informatie. 

Verdieping Ceremonie:
We gaan dieper op de vier elementen in en de vier windrichtingen. Zoals een water ceremonie. Je gaat ook zelf aan de slag met je eigen verbinding te versterken.

Verdiepen van het medicijnwiel.
Je reist het medicijnwiel van de onderwereld.
En de teachings van het Medicine Heart

We gaan dieper op de betekenis en de essentie van een aantal teachings  in.

Verder met healing:
Doordat je meer geopend bent kunnen de technieken wat zachter zijn maar kunnen wel dieper doorwerken.
Je leert een aantal nieuwe healing technieken voor je eigen groei of om toe te passen in sessies. Zoals de heart opening techniek, een triggerpoint techniek. trance healing.

Naast de lessen is er ook huiswerk wat bestaat uit oefeningen en opdrachten die je alleen of gezamenlijk moet doen.Er is ook ruimte voor je eigen proces en ontwikkeling. 

Voor degenen die zich verder willen ontwikkelen als healer is er ook ruimte om oefensessies onder begeleiding te doen en is er plek voor 1 of 2 studenten om mee te draaien met het 1e jaar of te assisteren bij de trancedans of de zweethut.