Privacy verklaring

Over de School voor Sjamanisme, de AVG en privacy.
Ja, ook voor ons geldt de AVG privacywet die op 25 mei 2016 van kracht werd. Dat betekent dat we goed letten op jouw gegevens en voldoen aan de wet.

Bij de School voor Sjamanisme respecteren we de privacy van alle gebruikers van onze website. We zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die je met ons deelt vertrouwelijk wordt behandeld. We gebruiken je gegevens om de inschrijving zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen. Verder gebruiken we je gegevens niet en zullen we je persoonlijke gegevens niet verkopen of delen met anderen.

Gebruik van NAW-gegevens: We gebruiken de verzamelde gegevens bij de School voor Sjamanisme om de volgende diensten aan onze klanten te leveren: administratie en dienstverlening. We gebruiken je naam, adres en woonplaatsgegevens voor registratie en inschrijving voor opleidingen, cursussen of andere activiteiten, en om verzoeken te beantwoorden. Ook gebruiken we je gegevens voor marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven, maar alleen als je je hiervoor vrijwillig hebt opgegeven.

Hoe lang bewaren we je gegevens: We bewaren de gegevens van klanten zolang ze bij ons zijn ingeschreven als deelnemer of zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief. Als je wilt, kunnen we je gegevens op verzoek verwijderen.

Recht op inzage, correctie, verwijdering van persoonsgegevens of het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens: We willen onze klanten er graag op wijzen dat ze het recht hebben om hun gegevens in te zien, te laten corrigeren of te laten verwijderen. Dit kan worden aangegeven door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van "Klacht AVG". Daarnaast heeft elke klant het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Overige: De School voor Sjamanisme zal je persoonlijke gegevens niet verkopen of delen met anderen, en ze alleen ter beschikking stellen aan derden die betrokken zijn bij de uitvoering van je opleiding of workshop. Onze medewerkers en ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.