Agenda

De actuele workshops en curssusen.
Voor meer informatie en/of opgave Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Drumcirkel Drumcirkel

Op zondagmiddag is er de drumcirkel voor sjamanentrommels bij Smile Sport.Deze drumcirkel staat open voor iedereen die graag samen wil trommelen en oefenen en op die manier de kracht van de trommel wil ervaren. Met een sjamanentrommels verbinden we ons met de energie van het moment.
Smilesport is op het terrein aan de Korte Verspronckweg 7-9, 2023 BS Haarlem.
De drumcirkel begint om 14 uur en duurt tot 16 uur.
De kosten zijn €15 per Keer.
Data: zondag 2 juni, 7 juli
Voor opgave of meer informatie bel ​06-13209556 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mail mail mail mail mail mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mail.
Soul retrieval - 15-16 juni

Soul retrieval is een oude sjamanistische healing techniek. In een soul retrieval haal je verloren stukken ziel op voor iemand anders.  Soms is een ervaring zo heftig dat een stuk van jezelf zich afsplitst en hier, in dit leven, niet meer aanwezig wil zijn. Dit kan ontstaan door bijvoorbeeld een ongeluk, geweld, misbruik, ziekte, het overlijden van een dierbare, alles wat overweldigend is.  Zo’n stuk vertrekt dan naar een van de drie werelden, de boven-, midden- of onderwereld. Hierdoor ontstaat een gevoel van niet meer compleet te zijn, nooit helemaal vervuld te kunnen raken en niet goed aanwezig te zijn. Het lukt je niet om die leegte op te vullen. Zo’n verlangen kan je soms je hele leven achtervolgen. In deze workshop maak je kennis en oefen je met de techniek om deze verdwenen stukken op te halen voor iemand anders en die dan weer terug te geven. Dit is een bijzondere ervaring, zeker als het iets is wat iemand al een hele tijd mist.  Je leert hoe je sjamanistische reizen maakt en hoe je een soul retrieval in een veilige bedding kunt geven. In de workshop oefen je op elkaar, zodat je beide kanten van de healing kunt ervaren. Enige ervaring in sjamanisme of energetisch werk is vereist. 

Data: za 15 - zo 16 juni van 10 - 17 uur.
Prijs: € 245,- incl lunch.
Voor opgave of meer informatie bel ​06-13209556 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mail.
Zweethut
Zweethut
Bij Avalon Avalon centrum Avalon op een heel fijne plek in Schoorl.
Data: zaterdag 29 juni
Prijs: 70 euro per keer.
Tijd van 10:00-19:30 uur.

Voor opgave of meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mail Keren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Trancedans
Trancedans
We bieden de trancedans aan bij Health Tribe @ Smile Sport Haarlem, gelegen aan de Korte Verspronckweg 7-9, 2023 BS Haarlem. De trancedans vindt bijna elke vrijdag plaats en begint om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 22:15 uur. De kosten zijn €15 per keer. Data: vrijdag 1, 8, 15, 22, 29 maart. vrijdag x, 12, 19, 26 april,  vrijdag 3, 10, 17, 24, 31 mei, vrijdag 7, 14, x, 28 juni.
Voor opgave of meer informatie bel ​06-13209556 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mail.

Voor opgave of meer informatie bel ​06-13209556 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mail mail mail mail mail mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mail.