Blue Flower

Individuele sessie & werkwijze 

Wat is het? 

Een prive sessie is een 1 op 1 bijeenkomst die volledig om jou draait. Het doel is om het thema, probleem of vraagstuk waar je mee zit te transformeren op energetisch niveau.  

Onder begeleiding en volgens de stappen van het transformatiemodel proberen we de kwestie om te zetten in kracht, wat je inzicht en heling brengt, zodat je meer in verbinding kan komen met jezelf en wat er speelt. Dit zorgt ervoor dat je weer heel en in balans bent, en kunt stralen op je pad. 

Hoe werkt het? 

We zitten tegenover elkaar en kijken samen wat het precieze doel is van je komst. Ik luister naar je verhaal en stel misschien vragen. Zodra dit helder is kunnen we beginnen.

De spirit helpers en windrichtingen worden aangeroepen ter begeleiding en ondersteuning. Daarna volgen we de energie en doen we wat nodig is op dat moment. 

De sjamanistische technieken die ik gebruik zijn veelal een combinatie van diverse methodes. Hierbij kun je denken aan trancereizen, soul retrieval, extracties zoals koorden weghalen, gedachtenpatronen verwijderen en blokkades opheffen.

De hulpmiddelen die ik hiervoor gebruik zijn o.a. de drum, ratel, kristallen, mijn stem, zang, ademoefeningen of aanraking (hier vraag ik altijd toestemming voor!) of een combinatie van bovenstaande. Welke techniek gebruikt wordt hangt van de sessie af, waardoor iedere sessie anders en oorspronkelijk is.
Nadat we klaar zijn is er ruimte om bij te komen en te integreren als je dat wilt. 

Voor wie? 

Iedereen is welkom :-) 

Praktisch:

  • Een sessie duurt ongeveer 2 uur 
  • Tijden in overleg, avonden mogelijk 
  • Kosten  €95,-
  • Draag makkelijk zittende kleding
  • Graag een afspraak maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-13209556