“Know your truth. Seek it, quest it, find it within your heart. And grab on to this truth and bring it up into the place where you perceive the world. See the light of this truth and become it and go shining into a bright new day. May you walk in beauty on your path.”
 
Citaat van Black Bear

Missie en Visie

Onze Missie
Mensen sjamanistische technieken, vaardigheden & kennis bij brengen zodat ze zelf in staat zijn hun ware potentieel te leven. 

Visie de School voor Sjamanisme 

Bij de School voor Sjamanisme gaat het om een duidelijke visie: het sjamanisme toegankelijk maken voor een breder publiek. 
De lessen van het sjamanisme zijn gemakkelijk te integreren in het dagelijks leven van mensen, door ze te onderwijzen, via een diepgaande rituele beleving, spirituele groei en ervaring, en door mensen een community te bieden waar ze zich kunnen openen en verbinden met gelijkgestemden. Hierdoor worden mensen geholpen om bij diepere lagen te komen. 
Deze community functioneert ook als ontmoetingsplek, een veilige spirituele haven voor mensen die warmte en verbinding biedt, maar je ook in contact laat komen met lessen van onze voorouders. 

Onze Inspiratie

Onze docenten hebben les gehad in verschillende tradities.
Waar de school het meest door geinspireerd is zijn de teachings van:
de Black Bear lijn zoals onderwezen door Christopher Moon Bear en die van de Susquehannock stam zoals onderwezen door Chief Dancing Thunder.

Lees verder
Contact informatie:

De School voor Sjamanisme is een handelsnaam van Bearcreek.
Kvk 34275882
Postadres:
Drielandenhoek 20
2034LV  Haarlem 
 
Telefoon: 06-13209556
E-mail : mail @ schoolvoorsjamanisme.nl

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, geef dan je e-mailadres door voor de mailinglijst.