Privacy verklaring

Over de School voor Sjamanisme, de AVG en privacy Ook voor ons is de AVG privacywet ingegaan op 25 mei 2016. Dit betekent dat we goed passen op jouw gegevens en voldoen hiermee aan de wet.

De School voor Sjamanisme respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de inschrijving zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige gebruiken we deze gegevens niet. De School van Sjamanisme zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen of geven.

Gebruik van NAW Gegevens:
De School voor Sjamanisme gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
* administratie & dienstverlening. We gebruiken uw naw gegevens voor de registratie en inschrijving voor opleidingen/cursussen of andere activiteit en het beantwoorden van verzoeken
* marketing. Voor het versturen van de nieuwsbrief mits u zich hiervoor vrijwillig heeft opgegegeven.

Hoe lang bewaren wij uw gegevens:
Wij bewaren gegevens van klanten, zolang deze bij ons ingeschreven staan als deelnemer of zichzelf hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief. Op verzoek kunnen de gegevens worden verwijderd.

Recht op inzage, rectificatie en wissen van de persoonsgegevens of het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens:
De School voor Sjamanisme wil klanten graag wijzen op de rechten wat betreft inzage van gegevens, rectificatie of het wissen van hun persoonsgegevens. Dit kan aangegeven worden door middel van een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. o.v.v. Klacht AVG. Verder heeft u als klant altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Overige:
De school voor Sjamanisme zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen / leveren en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw opleiding of workshop. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij de School voor Sjamanisme. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform de wetgeving

Huiswerkformulieren
De fysieke huiswerkformulieren worden door de docent nagekeken en daarna vernietigd. De gegevens op deze formulieren worden op geen enkele manier anders gebruikt, dan alleen voor huiswerk analyse.

OK