Zomer retraite (2)

Zomer retraite

Zomer intensive met: Trancedans met Mark Hoek Transformatief ademwerk met Michel Doyer Kundalini Yoga met Bien Remmelink Kom dansen, Ontwaak...
Lees meer: Zomer retraite
Read More

Watergieterstraining

Watergieterstraining

Voor degenen die verder willen gaan met de zweethut, bieden we dit jaar de watergieterstraining aan. Dit is een opleiding voor zweethutleiders waarin je leert hoe je op een veilige en betekenisvolle manier een zweethutceremonie kunt begeleiden.

De opleiding bestaat uit 12 lesdagen, verdeeld over 3 blokken van 4 dagen. Deze vormen een solide basis om mee te beginnen met het zweethutpad. In de praktijk wanneer je zelf zweethutceremonies gaat geven zullen de deelnemers en de zweethut zelf je nog waardevolle lessen gaan geven. Dan ben je altijd welkom om vragen te stellen en deel te nemen aan onze eigen zweethutceremonies.

Tijdens de opleiding leer je praktische vaardigheden die je zowel tijdens de training zult oefenen als in de solohutten die je gaat doen. Daarnaast leer je over de oorsprong en geschiedenis van de zweethut, en hoe je door verschillende lagen heen kunt bewegen om heling, inzichten en spirituele groei mogelijk te maken voor de mensen in jouw ceremoniële ruimte.

Het begeleiden van een zweethutceremonie vraagt ook veel persoonlijke inzet. Het vereist een diep begrip van de ceremonie en de betekenis ervan. Die verkrijg je door je verbinding met de spiritwereld en je persoonlijke toewijding aan de zweethut te verdiepen. Daarnaast is het belangrijk om een veilige omgeving te kunnen creëren door effectieve communicatie en aandacht voor de praktische aspecten van veiligheid en het begeleiden van het proces.

Leiderschap is essentieel om mensen door deze ervaring te kunnen leiden. Integriteit en authenticiteit zijn ook belangrijk om de energie en de ceremonie oorspronkelijk en waarachtig over te brengen. Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan al deze aspecten. Veel van deze vaardigheden verdiepen zich in de loop der jaren, en er wordt dus niet verwacht dat je perfect bent. Wel wordt er verwacht dat je in staat bent om te reflecteren en bereid bent om dit pad van schoonheid te bewandelen. Je bent natuurlijk altijd welkom om vragen te stellen of ondersteuning te zoeken, ook na de watergieterstraining.

Als je enthousiast bent geworden om de watergieterstraining te volgen, neem dan contact met ons op.

We nodigen ook degenen uit die de training al eerder hebben gevolgd en deze geheel of gedeeltelijk willen herhalen. Zij kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan de training.

Praktische informatie:
Data:
Maandag 16 oktober t/m donderdag 19 oktober 2023
Maandag 13 november t/m donderdag 16 november 2023
Maandag 15 januari t/m donderdag 18 januari 2024

Locatie: Fort Kudelstaart, vlakbij Aalsmeer.
Prijs: €950 per blok, inclusief maaltijden en exclusief overnachting.

Er is eenvoudige overnachting op de plek beschikbaar. Hou er rekening mee dat het een intensieve training is die veel van je vraagt. Neem ook tijd na de blokken om te integreren en eventueel huiswerk te doen. Voordat je zelf zweethutten gaat geven is het de bedoeling om eerst zelf 4-6 solo hutten gedaan te hebben.

Veel goeds,
Mark Hoek – Eagle Eye

Read More

Introductie cursus sjamanisme

Wat is het? In deze cursus maak je kennis met de interessante en bijzondere wereld van het sjamanisme. Je komt in aanraking met een aantal sjamanistische principes en hoe daar mee te werken. De eerste stap daarin is het wakker maken van je energetisch bew...

Read More

Drumcirkel

Wat is het? Een sjamanentrommel is een sjamanistisch instrument. Het wordt gebruikt om verbinding te maken met verschillende energieën zoals bijvoorbeeld met moeder aarde, spirit, en de windrichtingen. Je trommelt met intentie waardoor de energie wordt op...

Read More

sjamanistische klankheling

Wat is het? Een sjamanistische klankhealing is een klankconcert waarbij de deelnemers liggend genieten van de geluiden van sjamanistische instrumenten. Zoals de trommel, didgeridoo, ratels, klankschalen en de stem. Met deze klanken wordt er een heerlijk e...

Read More