Healing technieken I en II

In deze twee workshops leer je vier sjamanistische healing technieken uit de Black Bear lijn. Sommige ervan zijn zeer krachtig en in potentie levensveranderend. Een sjamanistische healing uitvoeren of ondergaan, is voorbij het denken gaan. Het raakt je hele wezen en brengt je terug naar een meer natuurlijk evenwicht. 

Blok 1
Energetische koorden verwijderen

Koorden zijn energetische verbindingen met andere personen. Verbindingen die je energie kosten waardoor energie weglekt. Het verwijderen van deze belastende koorden verbreekt het patroon waarin je gevangen zit en geeft ruimte om een relatie opnieuw te bekijken. 

Etherische chirurgie - het verwijderen van blokkades op het etherische niveau

Energetische blokkades in het etherische lichaam zorgen ervoor dat de energie niet goed kan doorstromen en op een bepaald vlak stagneert. Na het verwijderen van een blokkade is het goed om de energie een zetje in de goede richting  te geven door een zogenaamde 'soul imprint' te activeren.

Blok 2 
Gedachtepatronen verwijderen

Gedachtepatronen zijn zinnetjes die je constant herhaalt. Je wordt daardoor beperkt en gevangen gehouden in een bepaalde kijk op de wereld (bijvoorbeeld: ‘ik kan het toch niet’). Het verwijderen hiervan is een kunst op zich, maar kan heel bevrijdend zijn.

Thymus tap 

Een super intensieve catharsis ademtechniek om diepe overlevingsangsten op een cellulair niveau los te laten.

Voor wie?

De training is bedoeld voor zowel degene die de technieken als healer wil gebruiken als voor degene die diep in zichzelf wil duiken. Alle technieken worden op elkaar geoefend waardoor je beide kanten leert kennen; om te geven, maar ook hoe het is om het te ondergaan.

 Ervaring met energetisch werk is vereist voor deelname. Neem bij twijfel graag contact op.