Workshop - Soul retrieval

Soul retrieval is een oude sjamanistische healing techniek. In een soul retrieval haal je verloren stukken ziel op voor iemand anders. 

Soms is een ervaring zo heftig dat een stuk van jezelf zich afsplitst en hier, in dit leven, niet meer aanwezig wil zijn. Dit kan ontstaan door bijvoorbeeld een ongeluk, geweld, misbruik, ziekte, het overlijden van een dierbare, alles wat overweldigend is. 

Zo’n stuk vertrekt dan naar een van de drie werelden, de boven-, midden- of onderwereld. Hierdoor ontstaat een gevoel van niet meer compleet te zijn, nooit helemaal vervuld te kunnen raken en niet goed aanwezig te zijn. Het lukt je niet om die leegte op te vullen. Zo’n verlangen kan je soms je hele leven achtervolgen.

In deze workshop maak je kennis en oefen je met de techniek om deze verdwenen stukken op te halen voor iemand anders en die dan weer terug te geven. Dit is een bijzondere ervaring, zeker als het iets is wat iemand al een hele tijd mist. 

Je leert hoe je sjamanistische reizen maakt en hoe je een soul retrieval in een veilige bedding kunt geven. In de workshop oefen je op elkaar, zodat je beide kanten van de healing kunt ervaren. Enige ervaring in sjamanisme of energetisch werk is vereist.